...meni, olimme kotona grillailtiin ja juotiin hieman. Kaverit kävivät päivällä poikansa kanssa, näinpä sitten Elluakin marraskuun jälkeen ja oli kiva jutella. Hanna ja Antti tulivat kuuden maissa ja ilta meni erittäin mukavissa ja rattoisissa merkeissä, huomasimme, että kello olikin puoli kolme aamuyöllä ja ei kun koisimaan.

Jussipäivä meni kotona laiskotellessa, tulee varmaan kohta makkarat ja pihvit korvistakin ulos, paitsi niihin ei kyllästy koskaan, en minä ainakaan. Tänään soitin Antille, koska tiesin, että hän on suunnistanut Turusta tänne, lähdettiin Rossoon kahville, mutta aika kulki jotenkin meitä nopeammin ja saavuinkin juuri äsken kotiin, eli kello on nyt puoli kaksitoista. Mentiin Rossosta Antin äidille, koska halusin nähdä hänet ja tietysti ihanan newfoudlandinkoira Maxin. Sielläpä oli sitten kaverimme Jukka ja jäin_kuinka ollakaan_ suustani kiinni. Jouduin syömään parit aurajuustokääryleet (arvatkaa oliko hyviä:)) ja uudet perunat. Soitin Karille ja kysyin, haittaako, jos vielä viivyn, ja ei tuntunut haittaavan. Käytiin sitten vielä ajelemassa Anttolan hovissa ja toteamassa, ettei savuttomassa ravintolassa kukaan viihdy, varsinkaan kun hintaluokka on hurjan korkea.

Lupasimme toisillemme ottaa joku päivä uusiksi, koska näemme liian harvoin. En taas muista, koska olisin viimeiksi nauranut näin paljon, että vatsalihaksetkin oikein valittavat-kiitos ystävät!

Nyt taidan suunnistaa sohvalle ja yrittää vähän lepäillä, niskat on aivan jumissa, pyörryttää ja päätä särkee, pitäisi kai tilata aika hierojalle, mutta kukahan senkin maksais?