Olin eilen Mikfestissä Hannan ja Antin kanssa. Täytyy sanoa, että oli aivan mahtava ilta kuumuudesta huolimatta.
Lapset vietiin Marin kanssa äiskälle jo kuudelta, koska Antti halusi mennä katsomaan Technicolouria jo kahdeksaan teltalle. Kävin vaan "pummimassa" Karilta lisää rahaa ja totesin että onneksi en ole baarissa töissä (arvatkaa miksi?). Menimme turhaan aikaisin, koska Technicolour aloitti tunnin myöhässä ja Maijankin keikka sitten viivästyi, mutta eipä tuosta nyt suurempaa murhetta tullut.

Terokin tuli teltalle, mutta lähti Vilkkumaan aikaan muualle, alkoi ahistamaan liika kuumuus ja tunkkainen ilma. Tuttuja oli aika paljon ja eräs herrasmies tarjoutui ostamaan minulle jopa siiderin, että kiitos paljon vielä näin jälkikäteen... mistähän hyvästä se muuten oli?...tai sitten mä oon yksinkertaisesti niin huippu tyyppi, no joo, niin varmaan.

Anyway, Maijan keikka oli loistavanmahtavanhyvä ja tunnelma kohdallaan. Sen jälkeen lähdimme Hannan ja Antin kanssa kohti baaria, mutta huomasin että veljeltäni oli tullut viesti kännykkääni-hekin olivat teltalla, enkä minä huomannut mitään. Lähdin sitten takaisin teltalle, Hanna ja Antti menivät kotiin, minne minunkin olisi ollut viisainta lähteä, koska aamulla olisi aikainen herätys, viimeistään 07:30....mutta ajattelin jaksavani kolmen tunnin yöunilla helposti. Kuunneltiin vielä kun Jean.S soitti ja lähdettiin yhden jälkeen pois. Minä en tietenkään mennyt kotiin vaan baariin Karia moikkaamaan, mutta jäin Penan kanssa suustani kiinni (taas vaihteeksi) ja olin todistamassa valomerkkiä. Kömmin nukkumaan kolmen jälkeen kädet ja jalat aivan tuusan passelina, mutta muistin sentään laittaa kellon soimaan.

Hieman nukutti aamulla, vaikka tuntui, että Karilla teki paljon tiukempaa nousta, oli jäänyt vielä työkaverinsa kanssa oluelle töiden jälkeen ja oli joskus neljän maissa kotona. Ihme ja kumma, oltiin jopa ajoissa Tuomiokirkossa ja väsymys oli muisto vain (mitä nyt Kari meinasi saarnan aikana torkahtaa).

Juhlat olivat hyvät ja ruoka oli loistavaa, puhumattakaan mansikkatäytekakusta, NAM! Tytöt sammahtivat kuin saunalyhdyt kun pääsimme kotiin ja Kari lähti käymään ulkona terassilla. Ai niin, se Maijun rippilahja...nyt sen voi jo paljastaakin, eli nilkkakoru, joka on Kalevala korun Lintunen-sarjaa. Mielestäni erittäin kaunis ja Maijukin sanoi tykkäävänsä (toivottavasti puhui totta) joten mitäs siinä enää sitten. Nyt en enää jaksa istua koneella, menen katsomaan Kuumia Aaltoja ja kohta painun pehkuihin...yritän ainakin.

5267.jpg