...ja mä yritän tappaa aikaa tietsikalla, ettei tarvitsisi tyhjentää astianpesukonetta...olenkohan hieman laiska ja saamaton? En millään jaksais, tultiin tyttöjen kanssa kaupungilta ja kummatkin simahti melkein samantien.
Kävin ostamassa Maijulle rippilahjan (jonka saatte tietää vasta sunnuntaina, jos Maiju vaikka sattuu lukemaan tätä), itselleni hameen ja Adalle mekon sinne rippijuhliin. Joku paita tai toppi pitäisi vielä löytää ja sitten säästää vähän rahaa siihen tatskaankin. Huomasin muuten kotiin tullessani kirjekuoren, jonka sisältö sai suupieleni kääntymään ylöspäin: olin maksanut Mikkelin kaupungille 35€ liikaa rahaa ja nyt sinne pitäisi ilmoittaa tilinumero, että saan rahani takaisin. Ainut ongelma tässä vaan on se, että millä minä sinne mitään ilmoitan, kun kännykkäni on kiinni maksamattoman laskun takia....ehkä Karppa lainaa huomenna omaansa, tai sitten menen huomenna käymään siellä kun pitää mennä ostoksille, mikäli en tänään Prismasta löydä sopivaa yläosaa hameelleni.

Ally veti tänään oksennukset sinne liikkeeseen, mistä ostin lahjan Maijulle. Olin juuri ennen lähtöä syöttänyt sen täyteen lihasosetta ja maitoa, sitten kun sitä joutuu roikottamaan yhdellä kädellä ja vähänkin vatsasta painamaan, tulee varmasti aina yli. Onneksi myyjätäti oli ystävällinen ja vaikka halusin itse siivota puklut lattialta, niin hän ystävällisesti tarjoutui siivoamaan, Kiitos vain.
Kotimatkalla alkoi tehdä aivan sairaasti mieli mäkkärin ruokaa, meinasin jo melkein kääntyä ja hakea sieltä kassillisen kotiin, mutta en jaksanut enää kävellä. Adakaan ei varmasti olisi enää jaksanut kävellä, vaikka muuten kävelee tosi reippaasti, mutta näin helteellä silläkin alkaa voimat loppumaan.

Kari oli ostanut mulle tänään lipun sinne Mikfestiin, eipä muuta, mutta nään Maija Vilkkumaan, jes, jes! Sain jopa kokoon neljän kaverin köörin, jotka ei inhoakaan Vilkkumaata, tämä on uskomatonta. Kaikki kaverini järjestään nyrpistävät nenäänsä kuullessaan Maijaa ja luulinkin joutuvani menemään lauantaina yksin, mutta joukkommehan vaan kasvaa kasvamistaan, hienoa!

Apua, kello tikittää kohti puolta viittä, enkä ole vielä tehnyt keittiölle mitään, tästä ei hyvä seuraa, joten menen tyhjentämään tuon hiton koneen. Ei kukaan haluaisi tulla meille kotiapulaiseksi? Palkka tosin on aika epävarma, mutta kahvit saat varmasti ja minun seuranihan aina rahan voittaa:)...ok...oli huono...myönnän. Meen röökille, heips!